zondag 24 januari 2016

Utsukusy proefpakketje

Hoi allemaal!
Vandaag weer een heerlijk ontspannend artikel over Utsukusy!
Je kunt de 8 verpakte proefpakketjes ook zelf bestellen.
Utsukusy is een schoonheidssalon en deze ultieme producten worden ook verkocht via de webshop: www.utsukusy-schoonheid.nl
 
De BB plus cream en de CC color cream zijn twee natuurlijk gepigmenteerde crèmes. Vrij van parabenen, oliën en alcohol! Voor alle leeftijden geschikt.
 
De cremi-gel geeft een matterend effect aan de huid.
 
De esplendor crème werkt verstevigend en ontspannend. Het stimuleert ook nog eens de collageen aanmaak om fijne lijntjes te verminderen en uiteindelijk te laten verdwijnen.
 
De platinum crème bevat aloë vera en collageen. De crème is effectief voor pigmentvlekjes en andere oneffenheden.
De telomerasa's crème is gebaseerd op een wetenschappelijk onderzoek waarbij ontdekt werd hoe telomeren de DNA cellen beschermt tegen huidveroudering en afbraak van binnen uit.
 
De sirtuina's crème zorgt voor een langere levensduur van de cellen.
 
Shashimi verbeter de hydratatie en voorkomt huidveroudering.
 
De facial cleanser cream zorgt dat afvalstoffen zich beter kunnen uitscheiden. Het activeert de cel regeneratie.
Ook zie je nog een complete reiniging in plastic potjes. Deze kreeg ik bij dit proefpakketje gestuurd. Er zit een heerlijke wasabi facewash in. Echt heerlijk, een lekkere geur en het brengt fijn aan op de huid. Ook zit er een heerlijke azuki scrub bij, deze scrub is niet te grof en door deze fijne scrubk rijg je een hele zachte huid.
Nu de shamimi crème met het renkon masker. Als eerste breng je de iets wat dikke crème op je huid aan en meteen daarna het heerlijke masker. Het masker moet er overheen zodat de crème als het ware tegen je huid gedrukt word waardoor de werkzame stoffen beter opgenomen kunnen worden.
 
Mijn huid is nu heel zacht!
 
Neem een kijkje op de website : www.utsukusy-schoonheid.nl
 
Liefss

Geen opmerkingen:

Een reactie posten